BejelentésMinőségi burkolás megfelelő áron Soós István Tel:06-20-334-64-38
Burkolat egy életen át

MENÜ

Soós István burkoló vagyok

Több éve dolgozom burkolóként. Mindennemű hidegburkolási munkát vállalok ,elsősorban  Pest megyében, annak környékén és Budapesten.Vállalom lakások, házak,üzletek, irodák teljeskörü burkolását.

A minőségi burkolást garantálom. Fő munkaköröm a hidegburkolás, illetve vállalom az alábbi munkák szakszerű kivitelezését is :

- betonozás,

- vakolás,

- alljzat egyenlítés,

- térkövezés,

- laminált parketta rakás,

- szalagparketta rakás.

Munkánkra garanciát vállalok.

Referenciák: Általában igényes ügyfeleknek dolgoztunk. Többek közt a helyi polgármester kúria jellegű lakása, fogorvosi rendelők,cukrázdák és több új és felújított családi ház illetve társasházi lakások teljeskörű burkolását végeztük.

Munkám után még nem került sor panaszra, ami számomra nagyon fontos és jó visszajelzés. Akinek egyszer dollgoztunk az mindig 100%-osan meg volt elégedve az elvégzett burkolással illetve egyébb munkákkal. Ezt bizonyítja az is, hogy évről évre minket hívnak vissza ha bármit szeretnének burkoltatni, legyen az egy kisebb fürőszoba burkása csempével, padlólappal, vagy egy komplett ház külső-belső burkolása. Ha szeretné, hogy az ön háza vagy lakása is igényessen legyen burkolva hívjon bizalommal és mi segítünk ebben.

 

 

 

Köszönöm, hogy meglátogatta honlapomat!

Tisztelettel: Soós István burkoló 

 Képgaléria

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!